درباره آموزشگاه
طراحی، احیاء و نهادینه کردن آشپزی در خوراک های ایرانی، فرنگی و آداب پذیرایی در سال 1357 سرآغاز فعالیت آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شد که امروزه آن را موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا می نامیم. ساناز و سانیا کسب مدارک برتر،صدها لوح تقدیر، دیپلم افتخار از ایران، انگلیس، فرانسه، امریکا، ژاپن، امارات و ایتالیا را از آن خود کرده است. ساناز مینایی ناظر المپاد کشوری در ایران، داور و کارشناس در المپیاد جهانی لایپزیک آلمان، یکی از 4 داور جهانی (آمریکا، کره، ایران و فرانسه )در فستیوال جهانی آشپزی در کره کسب نشان منتخب جهانی به عنوان اولین و تنها بانو در ترویح و ارتقاء فرهنگ. همکاری با اداره کل امور بانوان شهرداری تهران. ما برای خلق لذت در زندگی، هنر والای آشپزی ناب و آداب پذیرایی متمایز را پالایش و ابداع نموده و آن را گسترش می دهیم. سانازسانیا به عنوان مرجع آشپزی و آداب پذیرایی در ایران با تکیه بر دانش و مهارت، هدف خود را کسب جایگاه موسسه ای پیشتاز در خاورمیانه قرارداده است.