به دنیای والت دیزنی ها خوش آمدید!
اگر متولد دهه شصت باشید، حتما تجربه ساخت انیمیشن با نقاشی های گوشه ورقهای دفتر مشق رو دارید. نقاشیهایی که هر کدام با تصویر صفحه بعد تفاوتی جزئی داشت و ورق زدن پشت هم اونها، بهترین انیمیشن اون سالها بود برامون. اما چند سالی هست که این رشته هم در دنیا و خوسبختانه در ایران پیشرفتهای چشمگیری داشته و دیگه کامپیوترها جایگزین کاغذ و قلم برای ساخت انیمیشنها شدند.
از انیمیشن هم برای ساختن کارتن و برنامه کودک استفاده میشه و هم برای کاربردهای تجاری. به همین خاطر هم هست که این مهارت به یکی از پرطرفدارترین مهارتهای امروز تبدیل شده و کمتریش میاد که در انیمیشنسازی حرفی برای گفتن داشته باشه و بیکار باشه.
خلاق یکی از مهم ترین فاکتور ها
یکی از مهم ترین المانهای انیماتورهای حرفهای داشتن خلاقیته. جدای از کسانی که در شرکتهای حرفهای کار می کنند و با سناریو پیش میرن و فقط سازنده یک سری تصویرهای متحرک هستند، اگر میخواید به تازگی یادگیری این رشته رو شروع کنید باید بتونید سادهترین تصاویر رو هم با یک سناریوی جذاب و پر کشش، محبوب و خاص کنید. پس در کنار یادگیری مهارت انیمیشنسازی که با کمک تدریس خصوصی نرم افزارهای گرافیکی در استاد سلام هم میتونید به اون برسید، بهتره خلاقیت و سناریو نویسی خودتون رو هم بالا ببرید تا بتونید از روزهای اول که شاید خیلی حرفهای نیستید و فقط توانایی ساخت انیمیشنهای دو بعدی رو دارید، داستانهایی جذاب برای تبلیغات و یا کاربردهای دیگه خلق کنید.
یار و همراه همیشگی شما فتوشاپ
نکته بعدی اینه که یار و همراه همیشگی شما برای ساختن انیمیشن در هر مرحله و با هر نرم افزاری، فتوشاپ بوده و خواهد بود پس در کنار یادگیری انیمیشن سازی از یادگیری مهارت پر کاربرد فتوشاپ هم غافل نشید و با درخواست معلم خصوصی فتوشاپ این مهارت رو یاد بگیرید. مهارتی که امروزه اگه بهش مسلط باشید میتونید نه تنها در انیمیشنسازی بلکه در بسیار از حرفه های دیگر میتونید ازش کسب درآمد کنید و لذت ببرید.
در آخر هم این نکته رو فراموش نکنید که هنر انیمیشنسازی در دنیا هر روز در حال پیشرفته و شما هم برای اینکه بتونید یک انیماتور خوب باشید و مطابق با استانداردهای جهانی پیش برید باید خودتون رو به روز نگه دارید و با توجه به یک سری محدودیتها، سادهترین راه اینه که زبان انگلیسی خودتون رو تقویت کنید و فیلمهای آموزشی مرجع رو با زبان انگلیسی ببینید یا حتی در کلاس های تدریس زبان انگلیسی شرکت کنید و دانشتون رو بالا ببرید. یادتون باشه بازار کار برای انیماتورهای حرفهای در ایران به دلیل تازگی و ناب بودن این هنر بسیار داغه و این مهم که بتونید با چاشنی خلاقیت و پشتکار خودتون رو به این بازار معرفی کنید.