پیشنهادهای استادسلام برای قرنطینه خانگی دوران کرونا
پیشنهادهای استادسلام برای قرنطینه خانگی دوران کرونا
بررسی اوضاع کنونی قرنطینه
کماکان در ایام قرنطینه خانگی در دوران کرونا، به سر میبریم. روزهای اول قرنطینه خانگی به خاطر کرونا با اینستاگرام و شبکه های اجتماعی و بازی های مختلف گوشی و لپ تاب سرگرم میشدیم . ساعت خوابمون بهم ریخته بود و وعده های غذایی جاشون و به خوردن تنقلات داده بود. حتما شما هم این تجربه ها رو داشتید. تازه ساعت 3 نیمه شب تصمیم میگرفتید شیرینی درست کنید و تا نزدیک صبح سرگرم بودید. بنابراین بیشترین زمان روز و خواب بودید.
همه سایت ها و شبکه های اجتماعی شروع کردن به معرفی انواع فیلم و سریال ایرانی گرفته تا انگلیسی و ترکی و آلمانی و ...
بدون در نظر گرفتن امتیاز فیلم ها دانلود میکردیم و تا ساعت ها سرگرم میشدیم. بعضی سایت ها کتاب خوب معرفی کردند و باز هم بدون در نظر گرفتن علائق و سلیقه هامون شروع به خوندن کتاب کردیم. به خیال اینکه وقت داریم میان راه , رها میکردیم و سراغ کتاب بعدی میرفتیم.
توی بازی های گروهی عضو شدیم و حسابی با دوست و آشنا سرگرم شدیم.
اما آیا قبول دارید تمامی سرگرمی هامون هدفمند نبود؟؟؟ و بالاخره این روزها به شما هم داره سخت میگذره و خسته کننده شده.
این هفته شاید جزو سخت ترین هفته ها باشه. چرا که از همه این تفریحات خسته شدیم و باید فکری به حال این روزها کنیم. شاید روزهای پایانی قرنطینه باشه اما هیچکس نمیدونه ممکن همچنان #در_خانه_بمانیم.
قرنطینه و شرایط بحرانی کنونی دوران کرونا
وقتی در بیشتر زمان ها در کشور عزیزمون در "شرایط بحرانی کنونی" به سر می بریم باید هر فرد عاقل و خلاق بتواند برای خودش و خانوادش و همکارانش در هر "شرایط بحرانی کنونی" به روشی خلاق کار جدیدی انجام دهد، باید متناسب با زمان تصمیم هایی را خیلی سریع بگیرد و اجرایی کند و سعی و خطا کند تا با شناخت اشتباهات، مسیر درست را پیش گیرد، خوبست مقالات علمی منتشر شده جهانی را بخوانیم تا ببینیم دیگران چه فعالیت هایی می کنند و چه مشاوره های خوبی میدهند و برای ما قابل استفاده است.
اینروزها خلاقیت در مصرف، خلاقیت در اجرا، خلاقیت در تصمیم گیری هستش که روزهای آینده را میسازد
همیشه در استادسلام سعی کردیم بنا به شرایط شما عزیزان تغییر کنیم و رو به جلو حرکت کنیم. اینبار میخواهیم برای شما برنامه ریزی کنیم تا بتوانید این روزها را درست و هدفمند بگذرانید.
سفر در خانه های قرنطینه
درست است که نمیتوانیم سفر بریم و باید در خونه بمونیم اما آیا میدونستید از طریف فضای مجازی خیلی راحت میتونید به موزه ها سر بزنید . بله درست متوجه شدید. موزه ها.اگر هدست واقعیت مجازی داشته باشید تجربه شگفت انگیزی برای شما خواهد بود اما اگر هدست ندارید نیز میتوانید در این سفر همراه ما باشید پس بهتون لینک مستقیم میدیم تا هر زمان دوست داشتید سر بزنید.
- موزه بریتانیا در لندن
- موزه موما در نیویورک
- موزه ون گوگ در آمستردام
- موزه متروپولیتن در نیویورک
- موزه مانچ در اسلو
- موزه لئوپولد در وین
آموزش آنلاین در قرنطینه خانگی کرونا
خیلی از شماها در این مدت تجربه کلاس آنلاین را داشتید اما جالبه بدونید برترین سیستم های آموزشی این روزها دوره های خود را به صورت رایگان برگزار میکنند که برایتان شرح خواهیم داد، دانشگاه ها شامل :
brown, harvard, cornell, princeton, dartmouth, yale, and columbia universities, and the university of pennsylvania
در چندین رشته دوره های آنلاین رایگان برگزار میکنند که از اینجا میتوانید اطلاعت درستی از دوره ها داشته باشید و در صورت نیاز در آن ثبت نام کنید.
حتی در سایت استادسلام نیز دوره های آنلاین بسیار خوبی در حال برگزاری است که همین حالا میتوانید در این بخش همراه ما شوید، مدارس مختلف در روزهای قرنطینه با سایت استادسلام کلاس های آنلاین برگزار کرده اند و همراهی با ایشان برای ما درس های بزرگی داشته است.
طبیعت گردی آنلاین در دوران قرنطینه
برای دوستداران طبیعت مسلما این روزها بیشتر سخت میگذرد. مخصوصا که با گرم شدن هوا و آغاز فصل بهار طبیعت گردی حال و هوای خوبی دارد. ما انبار شما را به جایی میبریم که حتی اگر قرنطینه هم نبودید رفتن به آنجا ممکن است برایتان سخت بوده باشد:
- سفر به نپال و تماشای اورست
- سواحل کاهالا در هاوایی
- تجربه سفر به جنگل های آمازون
- گوگل streetview در اینجا هم میتوانید فهرست طولانی از خیابان هاو بناها را مشاهده کنید با کیفیتی نزدیک به واقعیت و امکان چرخش 360 درجه و البته رایگان: https://www.google.com/streetview
پیشنهاد مستندهایی برای دوران قرنطینه خانگی
درست است که دیدن فیلم و سریال ها برتر میتوانید تا ساعت ها شما را سرگرم کند اما دیدن مستند چطور؟اگر به تماشای مستند علاقه مند هستید میتوانید این مستند ها را از سایت ها و شبکه هایی که خودتان میشناسید دانلود قانونی کنید و از تماشای آن ها لذت ببرید:
- بزم رزم از سید وحید حسینی (سرگذشت پر فراز و نشیب موسیقی ما در سال های جنگ)
- زنانی با گوشوارههای باروتی از رضا فرهمند (دربارهٔ خانواده اعضای داعش در سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ ساخته شدهاست)
- چاووش از آرش رئیسیان و هانا کامکار(ناشنیدهها و نادیدههایی از هنرمندانی مانند محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، حسین علیزاده، اعضای خانواده کامکار)
- روزگارما از رخشان بنی اعتماد (در دواپیزود داستان جوانان رای اولی را به تفسیر میکشد)
- توران خانوم از رخشان بنی اعتماد(سالهای پایانی عمر خانوم توران میرهادی به تصویر کشیده شده است که مبدع آموزش و پرورش نوین ایران است)
- ناتمامی برای دخترم سمیه زندگی خانوادگی مصطفی محمدی، یکی از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق و تلاش او برای بیرون آوردن دخترش سمیه از اردوگاه اشرف است)
- فصل هرس (فردی به عنوان قاسم درباره دارو گیاهی ضد سرطان تحقیق میکند و یک پزشک حاضر به ثبت آن میکند)
مستندهای انگلیسی زبان
i am not your negro
grizzly man
honeyland
our man in tehran
life animated و ......
کارتون های پیشنهادی استادسلام دردوران قرنطینه
اگر فرزند شما نیز در تماشای فیلم همراه شما است پیشنهاد میکنیم انیمیشن های زیر را مشاهده کنید و لذت ببرید، یک سایت هم هست به نام چی خوبه که کمک می کنه برای سن فرزند شما چه کارتون هایی مناسب هستش ما هم یک لیست مناسب برای شما و کودک شما تهیه دیدیم
- کارتون پاندا گونگ فو کار
- کارتون بالا
- کارتون زوتوپیا
- کارتون لوراکس
- کارتون کوکو
- کارتون فردیناند
- کارتون کریستوفر رابین
- کارتون قافیه های شورشی
- کارتون انسان اولیه
- کارتون دایناسور خوب
- کارتون هتل ترانسیلوانیا
- کارتون ته تو
- کارتون در جستجوی نمو
- کارتون زندگی من به عنوان یک کدو
- کارتون روباه بد گنده
- کارتون زندگی مخفی حیوانات
- انیمیشن های کوتاه پیشنهادی برای دوران قرنطینه
- انیمیشن کوتاه “lou”
- انیمیشن کوتاه ventana
- انیمیشن piper
- انیمیشن کوتاه “lifted”
- انیمیشن کوتاه “oktapodi”
- انیمیشن “zero”
- انیمیشن کوتاه “the necktie”
- انیمیشن “destiny”
- انیمیشن کوتاه “geri’s game”
- انیمیشن “johnny express”
- انیمیشن جرج و ای.جی. – george and a.j
- انیمیشن ماجراجوییهای آندره و والی بی – the adventures of andré and wally b
- انیمیشن ماتر و روح – mater and the ghostlight
- انیمیشن حمله جک جک – jack-jack attack
- انیمیشن رویای رد – red’s dream
- انیمیشن بوندین – boundin
- انیمیشن شب و روز – day and night
- انیمیشن بازی گری – geri’s game
- انیمیشن افسانه موردو – the legend of mor’du
- انیمیشن باند یکنفره – one man band
- انیمیشن چتر آبی – the blue umbrella
- انیمیشن اسباببازی فلزی – tin toy
- انیمیشن چراغ مطالعه کوچکتر – luxo jr
- انیمیشن برای پرندگان – for the birds
- انیمیشن بارن ای – burn-e
- انیمیشن نیمهابری – partly cloudy
- انیمیشن نیک ناک – knick knack
- انیمیشن لاوا – lava
- انیمیشن بلند کردن – lifted
- انیمیشن ماه – la luna
- انیمیشن تیم محشر سانجای – sanjay’s super team
- انیمیشن پرستو – presto
- انیمیشن پایپر – piper
آدم ها برای یادگیری متفاوتند برخی با تصویر خوب تر یاد میگیرند یعنی حافظه تصویری بهتری دارند، برخی حافظه شنوایی خوبی دارند، یعنی اگر در آهنگی و یا صدایی مطلبی یا آهنگی را بشنوند خوب تر آنرا به یاد خواهند سپرد، اگر دوست دارین با شنیدن موسیقی خوب و تحلیلش به سمت و سویی جذاب بروید این پادکست ها رو پیشنهاد می کنم :
- پادکست کُرُن پادکستی درباره موسیقی ایران
- برای دوره های آنلاین آموزشی از یک سایت خیلی خارجی براتون پیشنهاد دارم این لینک رو ببینید
- کلاس های آنلاین سایت استادسلام را هم تجربه کنید، کلاسهای لایو و تعاملی با حضور معلم همراه با پرسش و پاسخ در زمان درس اینها فیلم نیست
شعرخوانی در دوران قرنطینه در خانه با خانواده
با صداهای مرتضی احمدی برای بچه ها شروع کنید و با هم بخوانید بعد کم کم سمت شعر های اصیل تر بروید و کم کم کتاب شعر بیاورید و تمرین کنیم کداممان درست تر میخوانیم، املای فرزندان نا خواسته خوب میشود، ریشه یابی کلمات کنیم با هم، ادبیات فارسی، معادل یابی کلمات کنیم، خلاصه هر چه بیشتر بشود اشعار عاشقانه و پر از مهر و محبت قدیمی را با هم زمزمه کرد چه بهتر، مگر نه اینکه اعضای خانواده به هر صورت دور هم جمعند؟ نهراسید شما به عنوان پدر یا مادر خانواده، قدرت این را دارید که کم کم آنها را پای شعر هم بنشانید و با هم صحبت کنید که کدامتان چه نوع شعری را دوست دارید، راستش ما در خانه برخی کتاب ها را باید با صدای پدر میشنیدیم، حافط میخواند، مهدی سهیلی می خواند، کتاب شعر ای شمع ها بسوزید را میخواند و اینها مرا به سمتی برد که وقتی به خانه محقر دانشجویی میرفتم نوار احمد شاملو ببرم و ساعتها احمد شاملو را گوش کنم و حفط شوم، برخی داشته هایم از همان دوران است.
داستانخوانی و تغییر سبک زندگی
حتما برای شما هم پیش آمده که با خواندن داستان یا داستانهایی یک سری عقایدتان تغییر کند، اصلن اگر اینطور نباشد آن داستان در شما نشست نکرده!
یک زمانی کتاب جای خالی سلوچ را خواندم خیلی کتاب عجیبی است، آقای دولت آبادی جادوی نویسش را به حق به جای آورده با نسلی از آن خاندان قدیمی، با یک خانواده بسیار ساده و داستانی که دارد آنقدر دوستش داشتم که بعد آن همه جلدهای کلیدر را خواندم از پاراگراف اولش جذب شدم تا رفتم و کتاب بعدی را دست گرفتم اینها را نمیشود خانوادگی خواند خیلی طولانی تر ازین حرف هاست خلاصه سبک زندگی و خورد و خوراکشان برایم جالب بود، سبک زندگی و خوراکم تقریبا تغییرات بزرگی کرد، دیگر آمپول تقویتی نزدم، فهمیدم خیلی ها با نان و روغن مدتها زندگی می کنند فهمیدم فقر در همه جوامع همه تاریخ های قبلی ما هم بوده و مردم با آن کنار می آمدند و زندگی همچنان جریان داشته، بعد از مدتی طولانی کتابی را معرفی کردند و دو شبه خواندم به نام پیام گمگشته این کتاب برای دورهمی خواندن پیشنها میشود و البته که تاثیر جالبی دراین دوران روی شما هم خواهد داشت تاثیری جالب در سبک زندگی شما این هم
قرنطینه خانگی و شغل
شغل شما چیست؟ پرستار هستید، خیلی خسته نباشید از خط مقدم، رادیولوژیست هستید شما نیروهای خط مقدم هستید و کمتر اینروزها مثل بقیه مشاغل طعم بیکاری خانگی را می چشید اما یک معلم زبان یک کارمند اداره پست، یک فروشنده قطعات یدکی، یک صاحب فروشگاه بلبرینگ ، یک خیاط تعمیرکار لباسها یا دوزنده دوردنده ماشین، یک کارگر روزمزد خانگی ، یک متخصص آمار، یک کابینت کار و خیلی مشاغل دیگر این روزها طعم بیکاری را می چشند و شاید در هیچ گاه از سال های گذشته این مقدار زمان آزاد نداشته اند، برای شغل خود فکر کنید صفحه مجازی برایش بزنید پست آماده کنید نرم افزارهای آسان برای طراحی با موبایل را بررسی کنید، کار های معرفی مجازی را یاد بگیرید، بلاخره شما باید خودتان و کارتان را در فضای مجازی معرفی کنید، پس حالا برنامه ریزی کنید خیلی از افراد این روزها در حال پخت نان برای مصرف امروزشان هستند و اگر به آینده بیاندیشید شما هر چه مستقل تر و دارای دانش بیشتر بشوید بهتر است برای به کار گیری نیرو های ماهر و استفاده از دانش آنها احتیاج به پول دارید، باید بعدا با پولتان دانش آنها را به کار گیرید ولی اگر همینک دانش لازم را برای صفحه خودتان و به روز رسانی آن داشته باشید حتما از هم صنفی های خود جلو خواهید افتاد خیلی از بازارها با فضای مجازی بیگانگی میکردند ولی همانها دستور پخت نان را از همین فضای مجازی میگیرند خط تولید کارخانه ها کار می کنند و ممکن است هر فردی برای امرار معاش خود، برای گذران و تامین مایحتاج خود بخواهد از صنف شما خرید کند و حتما خرید آنلاین را هم اکنون انتخاب می کند زیرا که چاره ای دیگر ندارد پس پیشرو شوید و دانش خود را در این زمینه بیشتر کنید، صفحه های مرتبط با شغل خود را دنبال کنید و از پیشرو ها مسیر کار را بیاموزید و با چاشنی خلاقیت ذهنی خودتان را و شغالتان را جلو بیاندازید باز در این مسیر نمونه دارم که تیمی کنار ما سایت مرکز فروش بلبرینگ را این روزها راه انداخته و از آنجا که سایتهای رقبا کمتر فعالیت می کنند با هر مطلب جدید میتوانند زودتر دیده شوند، موتورهای جستجوی گوگل هنوز قرنطینه را نمی فهمند و برای همه مشاغل به دنبال به روز رسانی های جدید هستند، اینستاگرام و تلگرام بسیار دیده میشوند و به جای خود ابرازی های معمول دیگران بد نیست به تفکری در مورد ارتقاءئ شغل خود بپردازید. صدا ضبط کنید فیلم بگیرید تا در صفحه های خود، قرار دهید یک سایت به نام نوین هاب برای زمانبندی پست های شبکه های اجتماعی هست که میتوانید پست های تلگرام و اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی را از همین حالا برنامه ریزی و آماده کنید و در نوین هاب قرار دهید تا در زمانهای دیگر که مشغول کار هستید پست در موقع خودش با هشتگ های مناسب منتشر شود و صفحه شما بدور از مشغولیت های بعد از قرنطینه فعالیت خودکار خود را داشته باشد
حالا قرنطینه خانگی و خلاقیت شما
همونطور که متولدین دهه 50 و 60 خاطراتی دور شاید نه چندان دور از زمان جنگ دارند، حالا هم دوران قرنطینه هم سخت هم جالبی هست که خوبه خاطرات زیبایی را در ذهن خانواده بگذاریم، من یادم هست که در دوران جنگ در زمان شیمیایی با اینکه یادم نیست در تهران بمب شیمیایی زده باشند ولی خاطرم هست که پدرم نقشه لباس سراسری از همین لباس های یکسره کشید و با مشمع یا پلاستیک به نوعی با منفذ خیلی کم با کمک مادرم دوخت، برای همه ما سایز همه مان! البته هیچ بمب شیمیایی در تهران زده نشده و ما ازآن لباس ها استفاده نکردیم اما خاطرمان ماند که باید با امید و بیکار ننشستن پیش برویم
خلاقیت های امروزهای هر فردی میتونه یا به یک خاطره جالب از زمان قرنطینه تبدیل بشه یا یک نوعی خلاقیت اعضای خانواده را، ونقشه ذهنی آنها را برای موقعیت های خاص تعیین کند، شاید از همین روست که افرادی را امیدوار میبینیم با اعتمادی محکم به شخصیت خودشون که میتوانند از پس مشکلات حتی قرنطینه کرونا برآیند و برخی را پر از استرس
شما هم خاظرات دوران قرنطینه خود را برایمان بنویسید که چه کار جالبی کردید؟کاری فارغ از آشپزی و فیلم و انیمیشن و موارد بالا اتفاقات جالب را بنویسید