چهارشنبه ای برای فریلنس ها
چهارشنبه کاری این هفته مختص کسانی هست که تصمیم دارند فریلنس باشند. به بیان خیلی ساده و راحت "فریلنسینگ" یا "آزادکاری" به مدل کار کردنی گفته میشه که به صورت دورکاری انجام میشه و فرد خودش به صورت پروژه ای یا انفرادی یک تخصصی را انتخاب و به صورت حرفه ای آن را ادامه میده.
یعنی شما اگر فردی را دیدید که مترجمه، عکاسه، طراح سایته، تولید کننده محتوا است و خودش به صورت دورکاری یا پروژه ای داره کار انجام میده میتونید بهش بگید "فریلنس" است. حتی افرادی که مشغول به تدریس خصوصی هستند از تدریس خصوصی فتوشاپ گرفته تا تدریس خصوصی حسابداری همه میتونند یه جورایی مدل کاری فریلنس حساب بشند
به نظر میرسه که گرایش افراد جامعه به سمت مدل فریلنسینگ بیشتر از گذشته شده و این موضوع را میشه از مدل کسب و کارهای نوپا متوجه شد. استارت آپ ها یا حتی برخی شرکت های خصوصی از مدل استخدامی محدود به زمان و مکان خارج شدند دیگر مثل گذشته لازم نیست که شما حتما در روزهای مشخصی در یک مکان مشخص حضور پیدا کنید. با ما همراه باشید تا قدری در مورد فریلنسینگ صحبت کنیم.
درآمد فریلنسی خوبه یا بد؟
بر طبق گزارش اتحادیه فریلنسرها، بیش از 55 میلیون آمریکایی معادل 35 درصد نیروی کار آمریکا مشغول کار به صورت فریلنسی هستند. در آمد کل یک میلیارد دلار را کسب کردند.
از بزرگترین سایت های خارجی فریلنسینگ در آمریکا میشه به “freelancer” و “up work” و درمیان سایت های داخلی " ponisha" و "lancerify" اشاره کرد که وب سایت های بزرگی برای فریلنسینگ هستند.
چرا انقدر فریلنسینگ مهم شده؟
شرکت های بزرگ و کوچیک امروزه به دلیل کمبود فضا، کم شدن هزینه ها، استفاده از ایده ها و تخصص های مختلف و همچنین جلوگیری از بزرگ شدن بیش از حد شرکت ها نیازمند استفاده از نیروهای فریلنس هستند. همین گرایش سازمان ها و شرکت ها به این سمت باعث شده که روز به روز بر تعداد این افراد اضافه بشه.
دلایل گرایش ایرانی ها به سمت فریلنسینگ
اولین دلیل ایرانی ها برای گرایش به این مدل کار کردن و پول در آوردن، انعطاف پذیری زیاد و آزادی عمل در این شیوه کار کردنه.
عامل بعدی اشتیاق و علاقه شدیدی است که با این مدل کار کردن به آن ها منتقل میشه.
دلیل بعدی از دست دادن کار و اخراج از کار است
عامل چهارم، میخواهند رئیس خود باشند و از اینکه کارمند باشند ناراحت و گریزان هستند.
در آخر این افراد عموما به دنبال درآمدی بیشتر از حقوق کارمندی هستند.
مزایای فریلنسینگ
- استقلال شغلی از نظر انتخاب نوع پروژه، برنامه ریزی های شخصی، تعیین قیمت و زمان بندی اجرای پروژه
- نداشتن رئیس و کارفرما برای انجام کارها و سختی های کار با افراد مختلف
- ارتقاء سطح رزومه و کار کردن در پروژه های مختلف
- امکان پیشرفت سریع و اختصاص زمان ویژه به برای ارتقاء سطح دانش و تخصص با توجه به بازار رقابتی در بین فریلنس ها
- تجربه چالش های جذاب
- نیاز نداشتن به محل کار ثابت و صرفه جویی در هزینه ها، صرفا با داشتن یک لپ تاپ و یک میزکار و اینترنت همه چیز قابل انجام است.
معایب فریلنسینگ
- مشکلات کارفرمایان برای تسویه حساب به موقع
- نداشتن قراردادهای مکتوب و قانونی
- برخوردار نبودن از برخی مزایا مثل عیدی، بیمه، سنوات و ...
- کار کردن به صورت تنها
اما پیش نیازهای یک فریلنس موفق بودن
- توانایی بازاریابی و مذاکره
- خود مدیریتی
- مدیریت زمان
- شبکه سازی و ایجاد روابط
- سایت شخصی و نمونه کار
- مدیریت استرس
- برنامه ریزی دقیق و منظم
- پانته آ ه00پلتفرم فریلنسری دیجیتال مارکتینگ بومران خیلی از مشکلات فریلنسرها را حل کرده مثل بیمه و بستن قرارداد1399/10/14 09:27