برگزار شده
تاریخ هنر معاصر جهان

کلاس و دوره آموزشی نیمه خصوصی تاریخ هنر معاصر جهان با آموزشگاه مدرسه آنلاین هنر فردا

ثبت نام در کلاس آنلاین نیمه خصوصی تاریخ هنر معاصر جهان با قیمت مناسب که آموزشگاه مدرسه آنلاین هنر فردا برگزار می کند.

برگزار کننده: آموزشگاه مدرسه آنلاین هنر فردا زمان ثبت نام: - زمان برگزاری: 1399/02/15 15:00 - 1399/04/31 17:00 روزهای برگزاری: دوشنبه ها ساعت 15
هزینه دوره: 
دریافت رایگان
  • توضیحات دوره
  • سرفصل ها
  • نظرات
دوره برگزار شده است.
توضیحات دوره
نحوه برگزاری: آنلاین
20
حداکثر ظرفیت شرکت‌کنندگان 30 نفر است.
"هنر معاصر" یک مفهوم تحول یافته با دریافتی آزاد از اثر هنری است و دربرگیرنده جریان‌هایی فرامدرنیستی که از دهه ۱۹۶۰ به‌طور فزاینده‌ای بر صحنه هنر جهان حاکمیت یافته‌اند. این جریان‌ها، با بکارگیری روش‌ها و رسانه‌های جدید در بیان هنری، ساختار هنر مدرن را به چالش کشیده و تحولی عظیم در فرآیندهای هنری را رقم زدند. جنبش‌های هنر مفهومی، هنر مینیمالیستی و هنر پاپ، سه شاخه اصلی هنر معاصر را شکل داده و زمینه را برای ظهور ژانرهای جدیدی از هنرهای تجسمی و رسانه‌های نوین هنری مهیا ساختند؛ از جمله آنچه که بعدها با عناوینی چون هنر چیدمان، پرفورمنس، عکس و ویدئو شهرت یافتند. این دگرگونی‌های عمیق و بنیادین، نتیجه قهری تحولات تاریخی و دگراندیشی‌های انسان معاصر است که ابعاد مختلف زندگی و فرهنگ در جوامع توسعه یافته را دستخوش تغییر ساخته است. مجموعه مباحث 'تاریخ هنر معاصر جهان' ابعاد مختلف این تحولات در صحنه هنر پیشرو را بررسی و منشاء و نتایج آن را مورد تحلیل قرار می‌دهد. در همه مراحل این بررسی، اندیشه‌ها و آثار هنرمندان پیشگامی که سکان‌دار تحول بودند تجزیه و تحلیل شده، شعاع تاثیرات و نفوذ آراء آنان تشریح خواهد شد.
سرفصل ها
این دوره در 10 بحث جداگانه هریک 10 جلسه جمعاً 100 جلسه به شرح ذیل ارائه می‌شود:


ترم اول: اکسپرسیونیسم انتزاعی؛ (شروع دوره 30 بهمن ماه 1398)

جنبش غایی هنر مدرن که با آفرینش آثار بیان‌گرا و خیال‌انگیز هنرمندان شاخص مکتب نیویورک، جهانی‌ترین موج هنر مدرنیستی را رقم زد.


ترم دوم: نئو-آوانگارد؛

نخستین چالش‌ها در برابر هنر مدرنیستی که منجر به ظهور دریافت نشانه‌شناختی از هنر و رویکردهای نوین در تولید و ارائه آن در اروپا و امریکا شد.


ترم سوم: هنر مفهومی؛ (شروع دوره 23 دی ماه 1398)

امواج دگراندیش و ساختارشکن درتلاش برای دگرگون‌سازی شیء هنری و اهمیت دادن به ایده و زبان بجای زیبایی‌شناسی و بیان تصویری در فرآیند هنری.


ترم چهارم: هنر پاپ؛

کاربست زیبایی‌شناسی همگانی و تصویرگری مکانیکی متاثر از عرصه‌های تبلیغات و رسانه‌ها برای نیل به درکی پست‌مدرنیستی از هنر در نقد فرهنگ عامه.

ترم پنجم: هنر مینیمالیستی؛(شروع دوره 16 بهمن ماه 1398)

گرایشی ماده‌گرا متمایل به ساخت صنعتی و در همراهی هنر با فن‌آوری جدید که به یک موج متنفذ با زیبایی‌شناسی کمینه‌گرا در هنر معاصر تبدیل شد.


ترم ششم: هنر فمینیستی؛

امتدادی از هنر مفهومی با تاکید بر عنصر جنسیت در نقد و آفرینش هنری که به پدیدار شدن اشکال نوینی از اثر هنری و نظریه انتقادی هنر منتهی شد.


ترم هفتم: آوانگارد معاصر؛

پرچمداران فعلی هنر پیشرو در جهان با آثاری بحث‌برانگیز که در تقاطع سه جریان اصلی هنر پست‌مدرن؛ کانسپچوال، مینیمال و پاپ، خلق شده‌اند.


ترم هشتم: نقاشی پست مدرن؛

تجدید حیات رسانه والای هنر تجسمی پس از سال‌ها دوری از صحنه آوانگارد و ظهور گرایش‌های متنوع نئواکسپرسیونیستی در نقاشی معاصر اروپا.


ترم نهم: پیشگامان هنر معاصر جهان 1؛

در امتداد ترم ۷ آثار هنرمندان شاخصی که از رسانه‌های جدید عکس، ویدئو، چیدمان و اجرا بهره می‌گیرند را تجزیه و تحلیل و تاثیرات آنها بر عرصه هنر معاصر را تشریح می‌کند.


ترم دهم: پیشگامان هنر معاصر جهان 2؛

در امتداد ترم ۸ به نقد و بررسی آثار هنرمندانی که به هنر نقاشی پایبند مانده و به‌جای رها کردن آن، بر کنکاش‌های شکلی و مفهومی در این رسانه دیرین متمرکز شدند، می‌پردازد.
نظرات
ثبت نظر جدید
هنوز نظری ثبت نشده است.
تماس با ما
تماس از طریق تلگرام
استاد سلام
Ostad salam online school

می خوام از کارهای مهم استادسلام با خبر بشم

اگر «بله» را انتخاب می‌کنید بعد از آن دکمه Allow را هم بزنید.