کسری اکبری

کسری اکبری

انتخاب استاد
8 دیدگاه
  • 8 دیدگاه
  • 4 سال
    همراه استاد سلام
  • 18
    دانش آموز
  • 100000
    ساعت کلاس آنلاین

زیست گیاهی کنکور
زیست شناسی متوسطه
زیست دوازدهم

  • 4 سال
    همراه استاد سلام
مقطع‌های آموزشی که استاد تدریس می‌کند:

دبیرستان و پیش دانشگاهی

انتخاب استاد
درباره استاد
🔹 رتبۀ 22 منطقۀ 2 و 52 کشوری کنکور تجربی سراسری 1396
🔹 دانشجوی سال ششم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
🔹 سابقۀ تدریس زیست شناسی در مدارس استعدادهای درخشان و آموزشگاه‌های کنکوری

🔹 سابقۀ طراحی تست‌های زیست شناسی آزمون‌های قلمچی

🔹 بیش از ۱۵۰ جلسه کلاس خصوصی حضوری تدریس زیست شناسی متوسطۀ دوم

🔹 بیش از ۷۰۰ جلسه کلاس آنلاین زیست شناسی برای داوطلبان دهم، یازدهم و دوازدهمی

🔹 مشاورۀ آموزشی رتبه‌های برتر کنکور سراسری (رتبه‌های 5، 44 و 88 منطقه 2 سال 1397) و درصدهای برتر زیست شناسی (80%، 85%، 88% و 94% در کنکورهای 1397 و 1398)؛

🔹 دو سال سابقۀ پشتیبانی ویژه دانش آموزان برتر آزمون‌های قلمچی

🔺 در هر جلسۀ تدریس، ابتدا یک یا چند تست برای آشنایی با مطالب و اهمیت آن‌ها مطرح می‌شود؛ این تست‌ها هدف ارزیابی داوطلب را ندارند و صرفاً برای ایجاد انگیزۀ اولیه به کار برده می‌شوند. در ادامه مطالب کتاب درسی با دقت فراوان و ریزبینی تدریس شده؛ سپس تعداد زیادی تست به همراه تمامی نکات، دام‌های آموزشی و سؤالات احتمالی طراحان آزمون‌ها مطرح می‌گردند تا داوطلب به تسلط بسیار بالایی بر مطالب برسد.

🔺 بیشترین تطابق ممکن با برنامه راهبردی آزمون‌های قلمچی و گاج؛ آموزش روش درست آزمون دادن و جلوگیری از درصدهای پایین به علت استرس آزمون.
🔺 به علاوه نکات آزمون‌های آزمایشی و کنکورهای اخیر، تغییرات کلیدی کتاب نسبت به چاپ‌های قبلی، مرور و جمع بندی مباحث در زمان آزمون‌های جامع، حل نمونه سوالات امتحانی در زمان امتحانات مدرسه، پرسش و پاسخ و رفع ابهامات و سؤالات دانش آموز و مربیگری و پشتیبانی شخصی انجام می‌گیرد.

✅ کلاس‌های آنلاین در بستر اسکای روم برگزار به صورت کاملاً تعاملی برگزار می‌شوند؛ به مانند یک کلاس حضوری؛ یعنی احتمال حواس پرتی دانش آموز به حداقل می‌رسد. در ضمن امکان ضبط کلاس‌ها و استفادۀ چندباره از آن‌ها برای مرور مطالب وجود خواهد داشت. هماهنگی جلسات و تدریس‌ها با برنامۀ مدرسه و آزمون‌های داوطلب انجام می‌شود و برخی از جلسات به صورت رفع اشکال خواهند بود.

نظرات