با توجه به سابقه ده سال تدریس در دانشگاه های مختلف با عمده نقاط ضعف دانشجویان در دورس مختلف اقتصادی آشنا هستم و شیوه تدریس اینجانب الحمدالله با توجه نظر سنجی های صورت گرفته در واحدهای مختلف بخصوص واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد و سب رتبه های اول تا سوم در بین تمامی اساتید دانشکده و همچنین بازخوردهای دانشجویان عزیز مورد تایید قرار گرفته است.در رشته اقتصاد نرم افزار ای ویوز به شدت مورد کاربرد بوده و آمادگی تدریس در این نرم افزار را دارم.بخصوص به هنگام تدریس اقتصاد سنجی.هرچند بدیهی است که حق الزحمه تدریس نرم افزار متفاوت و مجزا خواهد بود. آمادگی این امر وجود دارد که حق الزحمه جلسه اول در صورت عدم رضایت دانشجو دریافت نگردد و در صورت رضایت همراه با دیگر جلسات پرداخت شود.
در بحث منابع آموزشی به جهت تسلط و تجربه ی کافی در رشته اقتصاد آمادگی این امر را دارم که با توجه به پیشنهاد دانشجو که مبتنی بر آن قصد تحصیل یا امتحان دارند آموزش صورت بگیرد. در غیراینصورت از برترین منابع دانشگاهی و جزوات دانشکاهی خودم بهره خواهم گرفت.
تدریس را از سال نود ویک از دانشگاه آزاد ابهر و علمی کاربردی تهران شروع کردم و هم اکنون در واحدهای مهم دانشگاه آزاد تهران مشغول به تدریس هستم.
سوابق اجرایی و فعالیتی اینجانب از طریق جستجوی ساده اسم در فضای اینترنتی قابل دسترسی است.