تاریخ انتشار: 1403/10/30
انواع سبک های نقاشی | از نحوه یادگیری تا درآمد + عکس
نقاشی یکی از قدیمیترین شکلهای هنر است که از زمان انسانهای نخستین نیز وجود داشته و نقاشیهای موجود در غارهای باستانی تمایل بشر را برای ابراز وجود نشان میدهد. نقاشی نحوه ابراز امیدها، رویاها، ترسها و احساسات انسانهاست.
با گذشت زمان تعداد زیادی از سبکهای نقاشی به وجود آمده و شاهد تنوع و تکامل هنر نقاشی بودهایم. امروزه، نقاشی مانند همیشه مورد توجه است. در این مقاله قرار است با سبکهای نقاشی آشنا شوید و هرآنچه لازم است راجع به سبک نقاشی بدانید آورده شده از تاریخچه انواع سبکهای نقاشی و ماهیت آنها گرفته تا چگونگی کسب درآمد از نقاشی و پرفروشترین سبکهای نقاشی.
معرفی و بررسی کامل انواع سبک های نقاشی
سبکهای هنری مجموعهای از تکنیکها، رسانهها، رویکردها، ایدهها، موضوعات یا مضامینی هستند که کار یک هنرمند را منحصر به فرد میکنند. در هنر نقاشی نیز سبکهای مختلفی وجود دارد که بسته به تکنیکهایی که یک هنرمند برای استفاده انتخاب میکند، میتواند متفاوت باشد.
هنرمندان اغلب سبکهای خاص خود را میسازند که از سایر نقاشان متمایز است. در اینجا به برخی از مهمترین سبکهای نقاشی اشاره میکنیم.
سبکهای کلاسیک و سنتی نقاشی
در این نوع سبک نقاشی میتوان از تکنیکها، موضوعات، رویکردها و عقاید خاص برای خلق یک اثر نقاشی استفاده کرد و هریک از سبکهای آن دارای ویژگیها و مشخصات و تکنیکهای مخصوص به خود هستند و با هم تفاوت دارند.
رئالیسم (Realism)
تلاش برای نمایش واقعبینانه و دقیق سوژهها
رئالیسم یک سبک هنری نقاشی است که هدف آن ارائه بازتابی از دنیای واقعی به بیننده است. در واقع رئالیسم یک جنبش هنری بود که در دهه 1840 در فرانسه آغاز شد و تمرکز آن بر نشان دادن زندگی روزمره همان طور که واقعا بود، بدون اغراق یا عاشقانه بود.
هنرمندان رئالیست مردم عادی مانند کارگران و کشاورزان بودند و صحنههای سادهای از زندگی روزمره را نقاشی میکردند. آنها به جزئیات توجه زیادی داشتند و برخلاف رمانتیسم که اغلب جهان را ایدهآل میکرد، رئالیسم مبارزات و واقعیتهای زندگی را به ویژه برای طبقه کارگر و متوسط نشان میداد.
این سبک نقاشی از این جهت مهم است که توجه به مسائل دنیای واقعی را جلب میکند و هنرمندان آینده را الهام بخشید تا در کار خود بر حقیقت و زندگی روزمره تمرکز کنند. امروزه اصطلاح رئالیسم برای توصیف آثار هنری استفاده میشود که به قدری واقعگرایانه نقاشی میشوند که شبیه یک عکس هستند.
باروک (Baroque)
استفاده از رنگهای غنی، کنتراست شدید نور و سایه و حرکات دینامیک
نقاشی باروک نقاشی مرتبط با جنبش فرهنگی باروک است که در قرن هفدهم در ایتالیا آغاز شد. این سبک با درام عالی، رنگ غنی، عمیق و سایه های روشن و تاریک شدید مشخص می شود.
ویژگی های تعیین کننده سبک باروک عبارت بودند از: حرکت واقعی یا ضمنی، تلاش برای نمایش بی نهایت، تاکید بر نور و جلوه های آن و تمرکز بر نمایش.
در این سبک هنرمندان سعی میکنند احساسات زیاد و انرژی خود را به نمایش بگذارند و در فیگورهایی که در نقاشیها مشاهده میشود این امر دیده میشود. باروک بر واقعگرایی تاکید زیادی دارد و نقاشان با کشیدن چهرهها و حالات واقعی احساسات را به تصویر میکشند.
در این سبک نقاشی از تضاد بین نور و تاریکی برای خلق اثر خود استفاده میکنند. این سبک در رشتههای دیگری مانند معماری، مجسمهسازی و موسیقی نیز نفوذ و گسترش یافتهاست.
روکوکو (Rococo)
سبک ظریف و تزئینی با تاکید بر زیبایی و ظرافت
هنر روکوکو سبکی از نقاشی است که در اوایل قرن هجدهم در فرانسه ایجاد شد و به دلیل جزئیات دقیق، رنگهای پاستلی گرم، صحنههای بازی، و محیطهای شبانی معروف است. کلمه روکوکو از کلمه فرانسوی rocaille گرفته شده است که نشان دهنده کار سنگی پوشیده از صدف است که برای تزئین غارهای مصنوعی استفاده می شد.
این سبک با سبکی، ظرافت و استفاده فراوان از اشکال طبیعی خمیده در تزئینات مشخص می شود. این نقاشیها اغلب گردهماییها یا مهمانیهایی در فضای باز را به تصویر میکشند که شامل اشراف ثروتمند یا تصاویر شخصیتهای اساطیری است.
جنبش روکوکو فرانسه واکنشی علیه سبکهای تیرهتر هنر باروک بود و به بسیاری از نقاط اروپا آلمان، اتریش و روسیه گسترش یافت.روکوکو علاوه بر نقاشی در طراحی داخلی، هنرهای تزئینی، معماری و مجسمهسازی مورد استفاده قرار میگیرد.
این سبک نقاشی ویژگی هایی دارید که از آن جمله میتوان از موارد زیر نام برد:
مناظر، معماری، چهره ها و اشیاء در نقاشی های روکوکو دارای خطوط برازنده، فرم های مارپیچ و منحنی های نامتقارن هستند. نقاشان روکوکو در صحنه های خود از نقوش باغ و شاخ و برگ مانند برگ و درخت انگور استفاده می کردند.
تزیینات و هنرهای تزئینی اغلب دارای عناصر دریایی مانند صدفهای دریایی و امواج اقیانوس هستند.نقاشیها معمولاً دارای جزئیات و توجه به معماری، منظره، لباس و پیکر انسان بودند.
نئوکلاسیک (Neoclassicism)
بازگشت به ایدههای هنری دوران باستان با تاکید بر نظم و تعادل
نقاشی نئوکلاسیک از هنر و فرهنگ کلاسیک یونان و روم باستان الهام گرفته شده است. استفاده از خطوط مستقیم، یک سطح رنگ صاف و قلم مو پنهان، به تصویر کشیدن نور، حداقل استفاده از رنگ و تعریف واضح فرم ها همه از ویژگی های نقاشی نئوکلاسیک هستند.
مضامین این سبک عمدتاً حول تاریخ یونان و روم یا سایر مفاهیم فرهنگی مانند تمثیل و فضیلت می چرخد. این سبک علاوه بر نقاشی در رشتههای مجسمهسازی، هنرهای تزئینی، تئاتر، ادبیات، موسیقی و معماری نیز استفاده میشوند. نقاشیهای نئوکلاسیک اغلب رویدادهای تاریخی، مکانهای اساطیری و معماری و خرابههای روم باستان را به تصویر میکشند.
شما برای ماهر شدن در سبک نقاشی که علاقه دارید علاوه بر شرکت در کلاسهای عمومی میتوانید در کلاسهای خصوصی شرکت کنید، شرکت در کلاسهای خصوصی که در آن استاد نقاشی وقت بیشتری برای آموزش دارد به شما کمک خواهد کرد تا تبدیل به یک نقاش حرفهای شوید. سایت استادسلام با دارا بودن اساتید مجرب نقاشی میتواند به شما کمک کند تا با جستجویی ساده بهترین استاد نقاشی را در منطقه خود پیدا کرده و شروع به آموزش این رشته جذاب کنید.
سبکهای مدرن نقاشی
سبکهای نقاشی مدرن معمولاً به هنری گفته میشود که بین قرن 18 و 19 بوجود آمد. هنرمندان این دوره از رئالیسم و سنت های گذشته جدا شدند و شروع به آزمایش مضامین، مواد، روش ها و رنگ های جسورانه جدید کردند تا نقاشی های تماشایی خلق کنند که تفکر مترقی را منعکس می کرد.
امپرسیونیسم (Impressionism)
تمرکز بر نور و رنگ و ثبت لحظههای گذرا
امپرسیونیسم یک جنبش هنری است که در اواخر قرن نوزدهم در فرانسه شکل گرفت. این سبک با ضربه های قلم مو نازک با تمرکز زیاد بر نور طبیعی مشخص می شود. هنرمندان امپرسیونیست اغلب مناظری را در فضای باز مانند مناظر، مکانهای خیابانی و تمهای معمولی نقاشی میکردند تا نور خورشید و رنگهای رنگارنگ موضوع خود را به تصویر بکشند.
نقاشی های این سبک اغلب در فضای باز نقاشی می شوند تا نور طبیعی خورشید و رنگ موضوع را به تصویر بکشند. هنرمندان امپرسیونیست به ندرت از رنگ سیاه استفاده می کردند و ترکیب و استفاده از رنگ های تیره یا رنگ های مکمل را ترجیح می دادند.
جالب است بدانید که هنرمندان امپرسیونیست در ابتدا توسط منتقدان مورد تمسخر قرار می گرفتند زیرا به عنوان یک سبک نقاشی ناتمام و خشن تلقی می شد، اما امروزه این سبک مورد علاقه و احترام است.
پست امپرسیونیسم (Post-Impressionism)
ادامهدهنده امپرسیونیسم با تاکید بر بیان احساسات شخصی هنرمند
پست امپرسیونیسم یک جنبش هنری بود که در اواخر قرن نوزدهم در فرانسه ظهور کرد. نقاشان پست امپرسیونیست با رد ایده های امپرسیونیستی در مورد نور طبیعی، مرزهای رنگ و پرسپکتیو را تغییر دادند. پست امپرسیونیسم مسیر تاریخ هنر را در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم تغییر داد.
پست امپرسیونیست ها همچنین معتقد بودند که رنگ می تواند مستقل از فرم و ترکیب به عنوان حامل احساسی و زیبایی شناختی معنا شود.
نقاشان پست امپرسیونیست بر خلاف پیشینیان خود از رنگ های غیر طبیعی استفاده می کردند که بیش از یک تصویر دقیق از موضوع، یک احساس یا دیدگاه را به تصویر می کشید. هنرمندان پست امپرسیونیست از اشکال هندسی به روشهای غیرمنتظره و انتزاعی استفاده میکردند و زمینه را برای کوبیسم در قرن بعد فراهم کردند.
اکسپرسیونیسم (Expressionism)
بیان احساسات و عواطف درونی هنرمند به صورت اغراقآمیز
اکسپرسیونیسم شکل دیگری از سبک انتزاعی نقاشی در سبک های نقاشی مدرن است. این ترکیب که ارتباط نزدیکی با واکنشها و احساسات شدید انسان دارد، کاملاً دراماتیک است و قصد دارد نوعی طنین احساسی را در بیننده ایجاد کند. نقاشی های اکسپرسیونیستی دارای عنصری از خودانگیختگی، احساسی آشفته و سرکشی هستند.
در نقاشی اکسپرسیونیستی، رنگ ها ممکن است شدید و غیر طبیعی به نظر برسند، فرم ها تحریف شوند، قلم موها معمولاً آزاد هستند و استفاده از رنگ به سمت سخاوتمندانه و بافت های بالا گرایش دارد. تصاویر معمولی از واقعیت، مانند نقاشی منظره یا پرتره، به بیانی دراماتیک از احساسات یا عواطف درونی هنرمند تبدیل میشوند. هنر اکسپرسیونیستی اغلب به بینش خلاقانه هنرمند و همچنین مضامین معنوی توجه دارد.
فوویسم (Fauvism)
استفاده از رنگهای خالص و غیر طبیعی برای بیان احساسات
فوویسم یک جنبش هنری است که در آغاز قرن بیستم تأسیس شد. سبک فوویستی با رنگ های تند، قلم موی بافت دار و تصاویر غیر طبیعی خود مشخص می شود. هنرمندان فوویست به عنوان امتداد هنرمندان امپرسیونیست که در آغاز قرن حاضر کار می کردند ظهور کردند.
فوویست ها به واسطه روشی که مستقیماً از طبیعت نقاشی می کردند، گاهی با پست امپرسیونیسم مرتبط می شوند. با این حال، برخلاف امپرسیونیست ها، فوویست ها توجه خاصی به تسخیر احساسات در سوژه های خود داشتند. فوویستها اغلب با نقاشی پرتره، مناظر و برهنه، رنگها و لحنهای دنیای طبیعی را تقویت میکردند، در حالی که نظریههای رنگ علمی را که در قرن قبل توسعه داده بودند، از نزدیک مشاهده میکردند.
کوبیسم (Cubism)
تجزیه شکلها به اشکال هندسی ساده و چند وجهی
این سبک نقاشی یکی از سبکهای انقلابی نقاشی مدرن است. این شکل انتزاعی از هنر در آغاز قرن بیستم در واکنش به دنیای مدرن در حال تغییر تکامل یافت. کوبیسم با اشکال هندسی مشخص می شود. یک نقاشی معمولی کوبیسم، افراد، مکان ها یا اشیاء واقعی را از زوایای مختلف به تصویر می کشد. محصول نهایی ترکیبی جالب از شکل واقعی جسم و برخی شکل هندسی است.
سورئالیسم (Surrealism)
نمایش دنیای رویاها و ناخودآگاه
سوررئالیسم یکی از سبک های معروف نقاشی مدرن است که در اوایل قرن بیستم ظهور کرد. این شکل از هنر با تاکید بر ناخودآگاه غیرمنطقی است. از ویژگی های این سبک کنار هم قرار گرفتن مفاهیم است. هنرمندان تمایل دارند دو مفهوم انتزاعی را در نقاشی های سوررئالیستی کنار هم قرار دهند تا اثری شگفت انگیز داشته باشند.
در درجه اول، مشخصه آن است که تصاویر ذهنی به صورت واقع گرایانه نقاشی می شوند اما از زمینه های عادی خود خارج شده و در چارچوبی مبهم یا متناقض سازماندهی می شوند.
انتزاعی یا آبستره (Abstract)
حذف هرگونه ارجاع به واقعیت و تمرکز بر عناصر بصری خالص
این سبک یکی از سبکهای تاثیرگذار در نقاشی دوره مدرن است. در این سبک هنرمند به جای نمایش موضوعات واقعی به ابراز احساسات شکلها، رنگها و فرمها میپردازد. در آبستره اشکال به صورت غیر واقعی به کار میروند و ترکیب رنگها و فرمها در این سبک به وفور دیده میشود و از تکنیکهای مختلف رنگآمیزی در آن استفاده میشود. تجربه حسی برای هنرمند در این سبک در اولویت است.
اکسپرسیونیسم انتزاعی (Abstract expressionism)
بیان احساسات به صورت انتزاعی با استفاده از رنگ و بافت
اکسپرسیونیسم انتزاعی اصطلاحی است که به اشکال جدید هنر انتزاعی که توسط نقاشان آمریکایی در دهههای 1940 و 1950 توسعه یافتند، اطلاق میشود و اغلب با حرکات قلم مو یا علامت گذاری و احساس خودانگیختگی مشخص می شود.
اکسپرسیونیست های انتزاعی عمدتاً در شهر نیویورک مستقر بودند و به مکتب نیویورک نیز معروف شدند. این نام هدف آنها را برای ساختن هنری تداعی می کند که در عین حال انتزاعی نیز در تأثیر خود بیانگر یا احساسی بود. آنها از ایده سوررئالیستی که هنر باید از ضمیر ناخودآگاه سرچشمه بگیرد الهام گرفتند.
پاپآرت (Pop Art)
استفاده از تصاویر تجاری و فرهنگ عامه در هنر
پاپ آرت یک جنبش هنری از اواسط دهه 1950 تا 1960 در بریتانیا و ایالات متحده است. هنرمندان پاپ آرت آثاری را با الهام از واقعیت های زندگی روزمره و فرهنگ عامه خلق کردند. مضامین اصلی هنر پاپ شامل کنایه و طنز، خوش بینی، ثروت، مادی گرایی، اوقات فراغت و مصرف جامعه پس از جنگ است.
جنبش پاپ آرت با گنجاندن تصاویری از فرهنگ عمومی و انبوه، مانند تبلیغات، کتاب های مصور و اشیاء فرهنگی چالشی را برای سنت های هنرهای زیبا ایجاد کرد. هنرمندان پاپ آرت از تصاویر و نمادهای رسانه ها و محصولات محبوب استفاده می کردند. این تصاویر گرافیکی شامل عکس افراد مشهور، اعضای بدن، اشیاء روزمره مانند بطری های آب، برچسب محصولات، تلفن همراه، سیگار، مبلمان، علائم جاده ای و سایر موارد محبوب در دنیای تجاری است.
هنر پاپ با رنگ های زنده، روشن و اشباع مشخص می شود. با استفاده از این رنگهای پر جنب و جوش و خطوط برجسته، آثار هنری پاپ فوراً توجه مخاطب را به خود جلب میکنند.
مینیمالیسم (Minimalism)
سادگی و حذف جزئیات اضافی
مینیمالیسم شکل افراطی از هنر انتزاعی است که در دهه 1960 در ایالات متحده توسعه یافت و با آثار هنری متشکل از اشکال هندسی ساده بر اساس مربع و مستطیل مشخص شد. مینیمالیسم یا هنر مینیمالیستی را می توان بسط این ایده انتزاعی دانست که هنر باید واقعیت خاص خود را داشته باشد و تقلیدی از چیز دیگری نباشد.
از نظر زیبایی شناسی، هنر مینیمالیستی شکل بسیار خالص زیبایی را ارائه می دهد. همچنین می توان آن را نمایانگر ویژگی هایی مانند حقیقت ،نظم، سادگی و هماهنگی دانست.
مینیمالیسم تأثیر بسیار زیادی در تاریخ مدرنیسم داشت زیرا جنبشی بود که شیوه جدیدی از نگاه، خلق و تجربه آثار هنری را معرفی کرد. آنچه در مورد فلسفه مینیمالیسم بسیار تاثیرگذار بود، این بود که این سبک بود که عناصر ساده و اساسی خط و فرم را کاملاً تجلیل می کرد، که امروزه در موسیقی، طراحی داخلی، طراحی گرافیک و معماری دیده میشود.
برای یادگیری یکی از سبکهای مدرن نقاشی که به آن علاقهمند هستید داشتن معلم خصوصی به شما کمک زیادی خواهد کرد تا تبدیل به یک نقاش خوب شوید. استادسلام در این زمینه به شما کمک میکند تا به خود زحمت جستجوی فراوان را نداده و تنها با مراجعه به سایت استادسلام معلم خصوصی نقاشی سبک مورد نظر خود را پیدا کنید.
سبکهای معاصر نقاشی
نقاشی معاصر شاخه ای از هنر معاصر است که از آثار هنری خلق شده در نیمه دوم قرن بیستم تا به امروز تشکیل شده است. هدف هنر معاصر این بود که از قوانین سفت و سخت ایجاد شده در جریان جنبش هنر کلاسیک جدا شود و خود را از محدودیتهای خاصی رها کند. از این لحظه به بعد، نقاشان دیگر نیازی به نقاشی آنچه میدیدند احساس نمیکردند و بر بازنمایی آنچه احساس میکردند تمرکز میکردند. همچنین، سبکهایی مانند هنر خیابانی، دیجیتال یا مفهومی میتوانند شامل هر سبکی باشند. برای مثال میتوان یک نقاشی خیابانی یا دیجیتال را به سبکهای مختلفی مثل کوبیسم، رئالیسم و... کشید.
فوتورئالیسم (Photorealism)
نقاشی با دقت بسیار بالا به گونهای که شبیه عکس باشد
فوتورئالیسم در اواخر دهه 1960 شکل گرفت. هنرمندان از تکنیکهای مختلفی مانند لنزهای دوربین و پروژکتورها استفاده میکردند و به معنای واقعی کلمه آنچه را که دوربین میدید نقاشی میکردند.
فوتورئالیسم تخیل بیننده را با توجه خیرهکنندهاش به جزئیات جذب میکند. این گواهی بر مهارت دقیق هنرمندانی است که عکس ها را درست در مقابل چشمان فرد زنده می کنند. هنرمندان فوتورئالیست تمرکز دقیقی بر جزئیات دارند و اغلب مرز بین نقاشی و عکاسی با وضوح بالا را محو می کنند.
با فرا رسیدن عصر دیجیتال، فوتورئالیسم همچنان به تکامل خود ادامه میدهد و به دلیل تعهد سخت خود به تکرار تصویر عکاسی برجسته است و جایگاه ویژهای در هنر معاصر به خود اختصاص میدهد.
هایپر رئالیسم (Hyperrealism)
نوعی از فتورئالیسم که در آن جزئیات به صورت اغراقآمیز نشان داده میشود.
هایپررئالیسم که به عنوان سوپر رئالیسم نیز شناخته می شود، جنبشی در نقاشی، گرافیک و مجسمه سازی در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم است که با تصاویر هنری بسیار واقعی مشخص می شود. از نظر بصری، آثار هنری هایپر رئالیستی بسیار شبیه به انواع عکسهای باکیفیت هستند که میتوان با استفاده از تجهیزات عکاسی گرانقیمت و پیشرفته ایجاد کرد.
هایپررئالیسم سبکی است که در آن هنرمند در حین رنگ آمیزی اثر، توجه زیادی به ترسیم اشیا و جزئیات می کند. بسیاری از نقاشان و هنرمندان هایپررئالیست شناخته شده اند که از سبک رایج تر فوتورئالیسم با گنجاندن مضامین عمیق سیاسی اجتماعی و فرهنگی در آثار خود دور می شوند. آنها به جای بازتولید تصاویر عکاسی، با گرفتن تصویر به موقع، به تولید یک ماکت زنده از یک موقعیت یا صحنه واقعی خاص می پردازند.
هنر مفهومی (Conceptual art)
تمرکز بر ایده و مفهوم، نه شکل ظاهری اثر
در هنر مفهومی، معنا حرف اول را می زند و بیان مفهوم را مهم تر از خلقت فیزیکی می کند. هنرمندان مفهومی مرزها را از آنچه محسوس است، فراتر گذاشتند و درهایی را به روی گفتگوهای جدید در مورد اینکه هنر می تواند باشد باز کردند.
خود هنر اغلب به صورت توصیف، دستورالعمل یا در قالب متن وجود دارد و تأکید می کند که مفهوم اثر ارزش بیشتری نسبت به شی دارد. هنر مفهومی ما را دعوت میکند که به گونهای متفاوت با هنر درگیر شویم و به درک عمیقتری که فراتر از آنچه میبینیم تشویق میکند.
هنر دیجیتال (digital art)
استفاده از ابزارهای دیجیتال برای خلق آثار هنری
هنر دیجیتال از محدوده بومهای سنتی فراتر میرود و از نرمافزارهای پیشرفته برای ساخت تصاویر استفاده میکند. از تکنیک های مختلفی مانند نقاشی دیجیتال دو بعدی و مدل سازی سه بعدی استفاده می کند که هر کدام کیفیت و ابعاد بافتی منحصر به فردی را ارائه می دهند.
نقاشی دیجیتال از نرم افزارهای کامپیوتری مانند Adobe Photoshop با تبلت گرافیکی و قلم استایلوس استفاده می کند. یک هنرمند از قلم خود مانند قلم مو یا مداد استفاده می کند تا تکنیک های تصویرسازی و نقاشی را در یک برنامه نرم افزاری با استفاده از صفحه کامپیوتر یا تبلت به عنوان بوم دیجیتال خود اجرا کند.
نقاشی دیجیتال به طور کلی سریعتر و مقرون به صرفه تر از نقاشی سنتی است، و آن را به یک رسانه ایده آل برای صنعت سرگرمی سریع، از جمله فیلم، بازی های ویدئویی، انتشار و تبلیغات تبدیل می کند.
از میان سبکهای نقاشی که از آن نام برده شد یکی از پردرآمدترین سبک نقاشی، نقاشی دیجیتال است که امروزه با گسترش فناوری و ورود هر چه بیشتر به دنیای تکنولوژی این سبک از سبکهای پرطرفدار این روزهاست. در این سبک میتوان کاراکترهای انیمیشن و بازی طراحی کرد و یا پوسترهای تبلیغاتی جذاب ایجاد کرد که این روزها استقبال زیادی از آنها شده.
هنر خیابانی (Street art)
خلق آثار هنری در فضاهای عمومی
هنر خیابانی به عنوان یکی از بزرگترین جنبشهای هنری در نظر گرفته میشود که به محبوبیت زیادی دست یافته است و هنوز به عنوان یک شکل هنری به سرعت در حال رشد است. آثار هنری خیابانی عمدتاً در مناطق شهری و مکانهای عمومی مانند دیوارهای بیرونی ساختمانها، پلهای روگذر بزرگراهها و پلها ظاهر میشوند و بهطور قابلتوجهی چشمانداز بسیاری از محلهها و شهرها را در سراسر جهان تعریف میکنند.
هنر خیابانی که اغلب طنزآمیز و قابل تامل است، طیف وسیعی از تم ها و تکنیک های جالب را فراتر از نقاشی های دیواری سنتی و اسپری رنگ پوشش می دهد و تمایل دارد پیامی اجتماعی یا سیاسی را منتقل کند که بحث و واکنش را برانگیزد. هنر خیابانی اغلب با کنشگری مرتبط است که باعث ایجاد آگاهی در مورد مسائل اجتماعی و محیطی می شود.
سخن پایانی
برای تبدیل شدن به یک هنرمند واقعی لازم است سبکهای نقاشی را به خوبی شناخته تا بتوانید پی ببرید به کدام یک از این سبکها علاقهمند هستید. در این مقاله با انواع سبک نقاشی و ویژگیهای هر یک از آنها آشنا شدید. پس از تعیین علاقهمندی گام بعدی پیدا کردن معلم خصوصی مناسب در رشته نقاشی است تا تبدیل به یک هنرمند حرفهای شوید استادسلام منبع بسیار خوبی برای پیدا کردن استاد در زمینه نقاشی است که اساتید تمامی سبکهای نقاشی را در سایت خود دارد. با جستجویی ساده و آسان میتوانید معلم خصوصی نقاشی مورد علاقه خود را پیدا کنید و از شروع یادگیری این حرفه لذت ببرید.
نظرات
ثبت نظر جدید
هنوز نظری ثبت نشده است.