انتخاب رشته 1401

انتخاب رشته 99
انتخاب رشته 99
انتخاب رشته انسانی، انتخاب رشته تجربی، انتخاب رشته ریاضی و هنر و زبان

چرا انتخاب رشته با استادسلامی ها :

  • قیمت مناسب
  • سال ها تجربه
  • شناخت کافی از رشته های متنوع و پر کاربرد زندگی امروزی

انتخاب رشته 1401

توجه: انتخاب رشته کنکور سراسری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور و انتخاب رشته دانشگاه آزاد از طریق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد انجام می گیرد.

پس از دریافت کارنامه به نکات زیر توجه نمایید:

رتبه در سهمیه در هر زیر گروه: هر یک از گروه های آزمایشی دارای چند زیر گروه می باشند که در زمان اعلام نتایج و انتشار

کارنامه اولیه، برای هر یک از زیر گروه ها یک رتبه معین اعلام می شود. برای مثال رشته پزشکی در زیر گروه یک گروه آزمایشی علوم تجربی قرار دارد و در صورتی که این رشته را انتخاب کنید رتبه در زیر گروه 1 شما معیار برای پذیرش قرار می گیرد.

رتبه کشوری در هر زیر گروه: در هر یک از زیر گروه ها یک رتبه کشوری نیز وجود دارد و این رتبه تنها برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد تاثیر گذار است. برای مثال داوطلب رشته ریاضی در صورتی که رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد را انتخاب کند، رتبه کشوری کسب شده در زیر گروه یک او مورد بررسی قرار می گیرد.

رتبه کل در سهمیه: این رتبه ماکزیمم نمره کل زیرگروه های هر داوطلب می باشد و فقط جهت اطلاع داوطلب درج گردیده است، زیرا برای انتخاب رشته فقط باید به رتبه در سهمیه و رتبه کشوری در هر یک از زیر گروه ها توجه شود.

آخرین رتبه مجاز: این رتبه، رتبه آخرین فرد مجاز برای انتخاب رشته دانشگاه های روزانه و نوبت دوم می باشد و در صورتی که رتبه کل شما در سهمیه، بیشتر از رتبه آخرین فرد مجاز به انتخاب رشته باشد نمی توانید انتخاب رشته دانشگاه روزانه و نوبت دوم را انجام دهید.

وضعیت مجاز بودن برای انتخاب رشته: در صورتی که داوطلب مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های روزانه، نوبت دوم، پردیس

خودگردان و پیام نور باشد، عبارت مجاز برای او در کادرهای جداگانه ای در توضیحات کارنامه کنکور درج خواهد شد؛ در غیر اینصورت نمی تواند رشته های این دانشگاه ها را انتخاب کند.


انتخاب رشته 1401

کد رشته در زمان انتخاب رشته

نحوه چیدمان کد رشته ها در زمان انتخاب رشته کنکور سراسری

برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد مجاز به انتخاب 100کدرشته محل و برای دانشگاه های سراسری(روزانه، نوبت دوم، پیام نور، پردیس خودگردان، غیرانتفاعی) مجاز به انتخاب حداکثر 150کد رشته محل می باشید. بنابراین می توان گفت تعداد انتخاب های شما زیاد است و می توانید با کمی دقت یک انتخاب رشته هوشمندانه انجام دهید. در انتخاب رشته باید فاکتورهای مختلف نظیر بازار کار رشته مورد نظر، امکانات و خدمات رفاهی دانشگاه مانند خوابگاه، مسافت و دوری دانشگاه از محل زندگی خود و ... را در نظر بگیرید و پس از آن چینش کد رشته ها را به صورت زیر انجام دهید.

انتخاب های خوش بینانه: بدون در نظر گرفتن تراز و رتبه،رشته های مورد علاقه خود را در انتخاب های خوش بینانه قرار دهید. در واقع رشته های خوش بینانه رشته های مورد علاقه شما هستند ولی با توجه به رتبه ای که کسب کرده اید، احتمال قبولی بسیارکمی دارید. برای مثال با رتبه 1200 رشته ریاضی احتمال قبولی در رشته مهندسی عمران دانشگاه های روزانه تهران خیلی کم می باشد. حدودا 30 درصد از 150 رشته را به این بخش اختصاص دهید.

انتخاب های واقع بینانه: مهم ترین بخش فرم انتخاب رشته، انتخاب های واقع بینانه است. این انتخاب ها کاملا منطبق بر رتبه و تراز شما می باشد و باید بیش از نیمی از انتخاب های خود را در این بخش قرار دهید. برای مثال داوطلبی که رتبه 4000 کنکور تجربی را کسب کرده است، برای پذیرش در رشته پرستاری دانشگاه های روزانه شهرستان، شانس متوسط و معقولی را دارد. 70 درصد از 150 رشته را حتما به این بخش اختصاص دهید.

بدبینانه یا کف قابل قبول: انتخاب های بدبینانه در بخش آخر فرم انتخاب رشته قرار داده می شوند و شانس داوطلب برای پذیرش در انتخاب های این بخش بسیار زیاد است. در روز انتخاب رشته ممکن است از نوشتن رشته های کف قابل قبول امتناع کنید اما این را بدانید که زمانی که جواب کنکور می آید شاید آرزو کنید که کمی واقع بین تر بودید و رشته های بیشتری را انتخاب می کردید و به اصطلاح یک سال دیگر را پشت کنکور نمی ماندید. این انتخاب کف قابل قبول برای چنین روزی طراحی شده است. پس لطفا با حوصله و بدون جبهه گیری آن ها را بنویسید و مطمئن باشید که به احتمال زیاد در طیف انتخاب های واقع بینانه خود پذیرش خواهید شد و کار به انتخاب های بدبینانه نمی کشد. در هر صورت حدود 20 تا 30 درصد از 150 رشته را به این بخش اختصاص دهید. در واقع ترتیب چینش کد رشته ها در فرم انتخاب رشته براساس شانس قبولی و علاقه است و باید رشته هایی که در آن ها شانس قبولی کم دارید در انتخاب های اول و رشته های که شانس قبولی زیادی دارید، در انتخاب های پایین تر قرار دهید.

انتخاب رشته 99
انتخاب رشته 1401

شهریه دانشگاه های غیر روزانه

همانطور که می دانید تحصیل در دانشگاه های آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان و نوبت دوم، ملزوم به پرداخت شهریه است و فقط تحصیل در دانشگاه های روزانه رایگان می باشد. یکی از فاکتورهای مهمی که باید در زمان انتخاب رشته به آن توجه داشته باشید، میزان شهریه و خوابگاه دانشگاه هاست.

زمان انتخاب رشته

زمان انتخاب رشته کنکور سراسری 1401

معمولا یک هفته پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند می توانند اقدامات لازم را جهت انتخاب رشته کنکور سراسری انجام دهند. با توجه به اینکه زمان برگزاری کنکور سراسری سال 1401 به تعویق افتاده، به تبع آن اعلام نتایج اولیه و مرحله انتخاب رشته نیز با تاخیر انجام خواهد شد.

تاثیر سهمیه ها در انتخاب رشته

آشنایی با تاثیر سهمیه ها در انتخاب رشته کنکور سراسری سهمیه مناطق

شرکت کنندگانی که متقاضی استفاده از سهمیه مناطق هستند، با توجه به ملاک های زیر جزو یکی از سهمیه های مناطق 1، 2 و 3 محسوب می شوند و این سهمیه در کارنامه نتیجه اولیه آزمون آن ها لحاظ می شود. داوطلبانی که دارای مدرک دیپلم نظام قدیم هستند، بخش محل اخذ مدرک تحصیلی 3 سال آخر دبیرستان یا هنرستان ملاک است. برای متقاضیان نظام جدید آموزش متوسطه (ترمی واحدی یا سالی واحدی)، بخش محل اخذ مدرک تحصیلی دو سال آخر دبیرستان و دوره پیش دانشگاهی مدنظر می باشد. در صورتی که بخش محل اخذ مدرک تحصیلی داوطلبان سهمیه مناطق، متفاوت باشد (حتی یک سال از سه سال)، سهمیه داوطلب بر اساس آن منطقه ای که مرفه تر و بالاتر است در نظر گرفته می شود.

داوطلبانی که حداقل دو سال از سه سال آخر تحصیل در دوره متوسطه و یا سال آخر دوره متوسطه (سال دوازدهم یا پیش دانشگاهی) خود را در خارج از کشور گذرانده اند، جزو سهمیه منطقه 3 محسوب می شوند.

سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا در انتخاب رشته

25 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل به همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان آن ها، جانبازان 25 درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آن ها اختصاص دارد. همچنین 5 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل به جانبازان زیر 25 درصد و همسر و فرزندان آن ها، همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه اختصاص دارد. شرط لازم برای استفاده از سهمیه فوق، کسب 70 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد همان رشته میباشدو در صورتی که ظرفیت رشته ای با داوطلبان 25 درصدی پر نشود، از داوطلبان 5 درصدی برای تکمیل ظرفیت استفاده می شود.

سهمیه بهیاری در انتخاب رشته

5 درصد از ظرفیت رشته پرستاری به داوطلبان دارای دیپلم نظام قدیم یا جدید رشته بهیاری که دارای 3 سال سابقه کاری مرتبط در مراکز درمانی می باشند، اختصاص می یابد.

سهمیه کارمندان در انتخاب رشته

در رشته های پزشکی، کارکنان و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی، مشمول 20 درصد ظرفیت دانشگاه های شبانه می شوند و در رشته های غیرپزشکی 10 درصد از ظرفیت دانشگاه های شبانه به کارمندان وزارت علوم و کارمندان دانشگاه ها تعلق می گیرد.

منظور از رشته های کشوری، بومی، استانی و ناحیه ای چیست؟
انتخاب رشته 99
انتخاب رشته 1401
انتخاب رشته 99
انتخاب رشته 1401

اگر دفترچه انتخاب رشته کنکور گروه آزمایشی خود را با دقت بررسی کرده باشید، متوجه خواهید شد که در مقابل هر یک از رشته ها، یکی از 4 عبارت بومی، استانی، ناحیه ای و کشوری درج شده است و ممکن است برای شما این ابهام به وجود آید که منظور از گزینش بومی، استانی، ناحیه ای و کشوری چیست؟

رشته های استانی: به طور متوسط در همه ی استان های کشور ارائه می شوند ولی رشته های ناحیه ای فقط در دانشگاه یک استان از چند استان همجوار ارائه می شوند و اگر رشته ای در دانشگاه یک ناحیه از دو ناحیه همجوار موجود باشد، آن رشته قطبی است. همچنین اگر رشته ای در هیچ یک از دو قطب همجوار ارائه نشود و فقط در چند استان به صورت ناهمگون و پراکنده موجود باشد، آن رشته کشوری است.

رشته های کشوری: :ظرفیت پذیرش این رشته ها به نسبت میان داوطلبان دارای سهمیه مناطق، رزمندگان، ایثارگران و کل کشور تقسیم می شود، برای مثال رشته بهداشت عمومی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با ظرفیت 100 نفر به صورت کشوری ارائه می شود، از این 100 نفر 30 درصد یعنی 30 نفر به داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و ایثارگران اختصاص می یابد و مابقی بین سایر داوطلبان تقسیم می شود.

رشته های بومی، قطبی، ناحیه ای: در رشته هایی که نوع گزینش در آن ها به صورت قطبی، ناحیه ای و یا استانی می باشد، حدود 20 درصد از ظرفیت به داوطلبان آزاد و 80 درصد از ظرفیت بین داوطلبان هر یک از سهمیه های مناطق 1، 2، 3 و سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا در منطقه مربوطه (قطب، ناحیه، استان) تقسیم بندی می شود. برای مثال رشته مهندسی صنایع با ظرفیت پذیرش 100 نفر در دانشگاه امیرکبیر به صورت قطبی ارائه می شود، در این صورت 20 درصد یعنی 20 نفر به داوطلبان آزاد (غیرقطبی) و 80 درصد نیز به داوطلبان قطبی اختصاص می باید که از این 80 درصد، 30 درصد یعنی 24 نفر ویژه داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و ایثارگران است.


رشته های متمرکز

منظور از رشته های متمرکز و متمرکز دارای شرایط خاص چیست؟

به طور کلی پذیرش در رشته های کنکور سراسری به 3 صورت متمرکز دارای شرایط خاص صرفا براساس سوابق تحصیلی می باشد. در رشته های متمرکز فقط رتبه کسب شده داوطلب ملاک قبولی در نظر گرفته می شود و در رشته های صرفا براساس سوابق تحصیلی بدون توجه به رتبه، معدل دیپلم و پیش دانشگاهی معیار پذیرش است. اما رشته های متمرکز دارای شرایط خاص رشته هایی هستند که داوطلب باید علاوه بر کسب رتبه مناسب، در مراحل مصاحبه، آزمون عملی، معاینات پزشکی و... نیز نمره لازم را کسب کند همچنین در زمان برگزاری مصاحبه، سوابق تحصیلی داوطلب نیز مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین پذیرش در رشته های متمرکز دارای شرایط خاص به نسبت سخت تر از سایر رشته ها می باشد.

توجه

در زمان انتخاب رشته داوطلبان محدودیتی از نظر تعداد برای انتخاب رشته های متمرکز دارای شرایط ندارند ولی در نهایت و در صورت کسب حدنصاب نمرات، حداکثر برای مصاحبه دو رشته محل دعوت خواهند شد. در صورتی که اولویت شما پذیرش در رشته های متمرکز دارای شرایط است، حتما این رشته ها را در انتخاب های اول فرم انتخاب رشته خود قرار دهید تا درصورتی که رتبه شما مناسب باشد، برای مصاحبه دعوت شوید (در صورتی که رشته های متمرکز را در انتخاب های اول خود قرار دهید و نمره لازم را نیز داشته باشید در همان رشته پذیرفته می شوید و دیگر برای مصاحبه رشته های متمرکز دارای شرایط دعوت نخواهید شد)

فرآیند انتخاب رشته کنکور سراسری


  • کارنامه خود را از سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://www.sanjesh.org دریافت نمایید و تمام مندرجات آن را به دقت بررسی کنید.
  • دفترچه انتخاب رشته کنکور گروه آزمایشی خود را از سایت مذکور دانلود کرده و تمام جزئیات آن را مطالعه نمایید. کد رشته های مورد علاقه خود را از داخل دفترچه انتخاب و در برگه ای یادداشت نمایید.
  • وارد سایت سنجش شوید و بر روی گزینه انتخاب رشته کنکور سراسری کلیک نمایید.
  • برای دریافت فرم انتخاب رشته باید شماره پرونده, شماره سریال ثبت نام، شماره پیگیری ثبت نام و شماره شناسنامه خود را در دسترس داشته باشید.
  • در هنگام ثبت کد رشته ها حتما دقت نمایید که رشته و دانشگاه را درست وارد نمایید تا مشکلی ایجاد شود.
  • پس از درج کد رشته ها یک بار دیگر آن ها را کنترل و بررسی کنید، سپس بر روی گزینه ثبت کلیک کنید.
  • در مرحله بعد شماره پیگیری 15 رقمی به همراه کد رشته های انتخابی برای شما نمایان می شود که حتما از آن پرینت تهیه نمایید.
انتخاب رشته 99
انتخاب رشته 1401


اگر شما هم به پزشکی علاقه دارید اما بخاطر استرس و اضطراب آزمون نمی توانید در کنکور موفق باشید برای شما هم برنامه ویژه داریم. پزشکی بدون کنکور مسیر تازه ای به سوی آینده شماست در اینجا همراه ما باشید

پرسش و پاسخ های متداول انتخاب رشته

  • در انتخاب رشته، به سطح علمی دانشگاه توجه کنیم یا سطح رشته. مثلا گفته می شود رشته مهندسی برق از مهندسی بالاتر است اما اگربخواهیم مهندسی شیمی شریف را با مهندسی برق دانشگاه تهران مقایسه کنیم، کدام را باید انتخاب کنیم؟

این‌جا ترجیح فردی شما مهم‌تر است. پیشنهاد می شود در انتخاب رشته ابتدا به "رشته" توجه کنیم سپس به دانشگاه چون موضوع مهم این است که شما به چه رشته ای علاقه دارید یا به عبارت دقیق تر چه رشته ای را ترجیح می دهید که در آن تحصیل کنید، سپس باید به دانشگاه فکر کنید مگر در مواردی که ممکن است یک دانش آموز به دلایلی، تحصیل در یک دانشگاه خاص را به یک رشته ترجیح دهد.

  • در یک رشته مشخص (مثل دندان پزشکی) دانشگاه سراسری شهرستان را در اولویت قرار دهیم یا دانشگاه آزاد شهر خودمان را؟

این گرایش در رشته‌های پرطرفدار در کلانشهرها معمولاً اتفاق می‌افتد. در این مورد حتما باید با پدر و مادر خود مشورت کنید. برای رشته های پزشکی (پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی)، می توان شهرهای دورتر را هم مدنظر داشت. اگر ترجیح می‌دهید در شهر خودتان باشید، می‌توانید در این شرایط دانشگاه آزاد را انتخاب کنید. اما اگر بحث هزینه برای خانواده‌تان اهمیت دارد، می توانید این رشته را در دانشگاه دولتی شهرستان بخوانید.

  • رشته های دارای شرایط خاص را چگونه انتخاب کنیم؟

رشته‌هاي‌ داراي شرايط خاص رشته‌هايي هستند كه نياز به‌ اقداماتي‌ نظير مصاحبه‌، معاينه‌، آزمون علمي و يا عملي دارند و پذیرش آنها بصورت متمرکز خواهد بود. بعد از اعلام علاقمندي داوطلبان به اين رشته‌ها، در صورتي‌ كه‌ نام شما در رديف‌ معرفي‌شدگان‌ چند برابر ظرفيت‌ رشته‌هاي‌ مذكور براي‌ مصاحبه‌ و معاينه‌ اعلام‌ گردد، باید ضمن اينكه‌ در مراحل‌ مصاحبه‌، معاينه‌ و آزمون علمي و يا عملي شركت‌ کنید، در زمان‌ انتخاب‌ رشته‌ نيز حتما این رشته ها را در انتخاب های اول فرم انتخاب رشته خود قرار دهید تا درصورتی که رتبه شما مناسب باشد، برای مصاحبه دعوت شوید.

  •  با توجه به اینکه رتبه ی من 2200 است و خودم می دانم پزشکی تهران قبول نمی شوم، آیا منطقی است که دانشگاه های تهران را هم در انتخاب هایم بزنم؟

شما 150 انتخاب دارید و اگر این کار را هم بکنید اتفاق عجیبی نمی‌افتد. به جای خالی گذاشتن جای انتخاب هایتان، بهتر است رشته های ایده ال و خیلی خوش بینانه را در انتخاب های خود بگنجانید. زیرا تجربه نشان داده همیشه حوصله به خرج دادن در نوشتن انتخاب های زیاد به همان ترتیبی که گفته شد(خوش بینانه، واقع بینانه، کف قابل قبول) بی ضرر است اما عکس آن همیشه به دانش آموزان لطمه زده.

  •  با توجه به اینکه رتبه ام خیلی خوب نیست، اگر ابتدا شهرستان‌ها را انتخاب کنم شانس قبولی بیشتری خواهم داشت؟

خیر شانس قبولی بیش تر نمی شود. این یک اشتباه متداول است که هنوز هم بسیاری را به اشتباه می‌اندازد. فراموش نکنید که در انتخاب رشته سراسری ترتیب انتخاب‌های شما به هیچ وجه تأثیری در شانس قبولی‌تان نخواهد داشت. چون در سیستم گزینش دانشگاه سراسری یک به یک رشته های انتخابی از بالا به پایین کنترل می شود و اولین رشته ای که نمره ی علمی لازم را برای آن کسب کرده باشید را به عنوان رشته ی قبولی شما اعلام می کند و شما مجاز هستید تنها در همان رشته در دانشگاه ثبت نام کنید. علیرغم این که ممکن است در رشته های بعدی هم نمره ی قبولی را آورده باشید. به همین خاطر باید در چیدمان رشته ها اولویت هایتان را به درستی و با دقت تعیین کنید بطوری که هر رشته نسبت به انتخاب بعدی تان از مقبولیت بیشتری برای شما برخوردار باشد.

  • اگر در مرحله ی اول رشته های متمرکز با شرایط خاص مورد پذیرش قرار گیریم اما در مصاحبه و معاینه شرکت نکنیم باز هم با محرومیت از شرکت در کنکور مواجه خواهیم شد؟

خير ـ كساني كه در مرحله‌ي اول پذيرفته مي‌شوند و انصراف مي‌دهند، محروميتي به آنان تعلق نمي‌گيرد ولي كساني كه در مصاحبه شركت مي‌كنند و پذيرفته مي‌شوند و در نهايت انصراف مي‌دهند، به آن‌ها محروميت تعلق مي‌گيرد.

  • کدام رشته ها از وضعیت بورسیه (استخدام) برخوردارند؟

دانشگاه علوم قضایی ـ دانشگاه فرهنگیان ـ دانشگاه علوم انتظامی

  • بین دانشگاه آزاد و سراسری شهرستان یا دانشگاه آزاد و پردیس کدام یک انتخاب مناسب تر است؟

فعلاً مبنای انتخابتان‌ را بر اساس دانشگاه آزاد و سراسری نگذارید؛ چون انتخاب رشته‌های‌شان مجزا از هم است و روی هم تأثیر نمی‌گذارد. اما به طورکلی از نظر کیفیت و ساختار دانشگاه ها، دوره های پردیس در همان دانشگاه های دولتی(سراسری)برگزار می شود با این تفاوت که شهریه های نسبتا بالایی دارند با این امتیاز که زیر مجموعه و وابسته به همان دانشگاه های سراسری هستند. اما در انتخاب بین آزاد و پردیس، باید به خودِ رشته هم توجه کنید و به این سوال پاسخ دهید که آیا پس از گذشت یک سال از انتخاب تان، پشیمان نمی شوید و یا اینکه باز هم همین رشته را انتخاب می کردید؟و اما در مورد انتخاب بین سراسری و آزاد، پیشنهاد ما این است که دانشگاه آزاد را به سراسری شهرستان ترجیح دهید، به دلیل این که بهتر است در شهر خودتان بمانید و ادامه ی تحصیل دهید. مگر این که اختلاف بین دو رشته ی قبولی تان برای شما قابل قبول نباشد و ترجیح بدهید یک رشته ی قابل قبول تر را در دانشگاه سراسری شهرستان بخوانید.

  • آیا همه ی 150 انتخاب داوطلبان بررسی می شود و سپس به نفر بعدی پرداخته می شود؟

آری، در هنگام گزینش در کنکور سراسری تمام انتخاب ها بررسی می شوند. در صورت قبولی مثلا در انتخاب سی و ششم، بررسی متوقف و انتخاب های نفر بعدی بررسی می شود. بنابراین باید رشته های خود را به ترتیب ترجیح خود مرتب کنید تا مثلا پس از قبولی به این نتیجه نرسید که رشته چهل و یکم را بیش تر ترجیح می دادید.

  • تفاوت دوره‌های روزانه و شبانه در چیست؟

بعضی از دانشگاه‌ها برای تکمیل ظرفیت مازاد خود برخی از شرکت‌کنندگان کنکور را به عنوان دانشجوی شبانه ثبت‌نام می‌کنند. ساعت تشكيل كلاس در دوره‌ي شبانه برخی دانشگاه ها 2 بعدازظهر به بعد خواهد بود و در برخي دانشگاه‌ها برحسب امكانات عمومي دانشگاه، ساعات تشكيل كلاس برابر با ساعات تشكيل كلاس‌هاي روزانه است. این دانشجویان از لحاظ امکانات آموزشی با دانشجویان روزانه برابرند یعنی هر دو گروه یک واحد درسی را در یک کلاس مشترک و با اساتید مشترک می‌گذرانند اما فرق دانشجوی شبانه و روزانه در این است که دانشجوی شبانه مبلغی را به عنوان شهریه به دانشگاه می‌پردازد و بسته به شرایط دانشگاه مورد نظر که در دفترچه انتخاب رشته شرح داده می‌شود، ممکن است خوابگاه و دیگر امکانات رفاهی برای دانشجویان شبانه در نظر گرفته نشود. در مدرك تحصيلي نيز اشاره‌اي به روزانه يا شبانه بودن آن نمي‌كنند.

علی رغم تمام توضیحات ارائه شده در بالا ، یکی از مهمترین دغدغه های دانش آموزان در این مرحله عدم شناخت کافی از رشته ها و امکانات دانشگاه های مختلف کشور می باشد. هم چنین عدم شناخت کافی از خود و علائق و استعداد های فردی و باز هم عدم توجه به امکانات خانواده و شرایط خانوادگی است که هرکدام ازین موارد می تواند به تنهایی در این انتخاب خطیر و سرنوشت ساز داوطلب را سردرگم سازد.

به همین دلیل پیشنهاد می کنیم انتخاب رشته یا انتخاب سرنوشت تحصیلی خود را به مشاوران برتر استادسلام بسپارید. با انتخاب رشته آینده شغلی خود را رقم می زنید پس برای آن که بهتر بتوانید انتخاب کنید دراین مقاله اینجا همراه ما باشید و نکاتی را درباره انتخاب شغل به یاد داشته باشید.

انتخاب رشته آزاد و سراسری شما با در نظر گرفتن همه عوامل مثل رتبه و تراز، علاقه، امکانات، آینده شغلی و .. در جلسات فردی و مشاوره فردی انجام می شود. انتخاب رشته داوطلبان تهرانی در دو مرکز در سیدخندان و خانی آباد نو طی 2 تا 4 جلسه انجام می شود.

شما شهرستانی ها هم نگران نباشید، تمام مراحل انتخاب رشته برای شما بصورت تلفنی و آنلاین صورت می پذیرد.

جهت رزرو انتخاب رشته با شماره تلفن 09037736939 تماس بگیرید.

حرف آخر

برای انتخاب رشته به نکات زیر حتما توجه کنید:

اولین ملاک انتخاب رشته خود را بر اساس علاقه خود قرار دهید. علاقه شرط لازم برای رسیدن به موفقیت است.اگر از کاری که انجام میدهید لذت نمی برید نمی توانید در آن موفق باشید.

برای وارد کردن کد رشته ها عجله نداشته باشید. سر حوصله تمامی کد های خود را ابتدا بر روی کاغذ بنویسید و پس از آنکه چندین مرتبه تمامی کد ها را چک کردید و از صحت آن ها مطمئن شدید در نهایت ثبت انتخاب رشته کنید.

درست است که برای ثبت انتخاب رشته نباید عجله کرد اما ساعت های پایانی زمان مقرر به دلیل شلوغی کاربران همیشه باعث دردسر شده و اگر اینترنت شما قطعی داشته باشد ممکن است به مشکل برخورد کنید. در زمان معقولی انتخاب رشته خود را به اتمام برسانید.

برای انتخاب رشته خود کمی تامل کنید و چند ساعتی در مطالعه این کتاب (اینجا ) همراهمان باشید. انتخاب رشته فقط مربوط به یک دوره 4 ساله از زندگی شما نیست و ممکن است تقدیرتان را رقم بزنید.مطالعه این کتاب را به شدت به شما توصیه میکنیم همین امروز دست به کار شوید. لینک دانلود فایل

تماس با ما
تماس از طریق تلگرام
استاد سلام
Ostad salam online school

می خوام از کارهای مهم استادسلام با خبر بشم

اگر «بله» را انتخاب می‌کنید بعد از آن دکمه Allow را هم بزنید.